Warning: A non-numeric value encountered in /home/deb42839/domains/hoveniersbedrijfdlubbers.nl/public_html/templates/as002066/params.php on line 155

Warning: A non-numeric value encountered in /home/deb42839/domains/hoveniersbedrijfdlubbers.nl/public_html/templates/as002066/params.php on line 155

Foto van Hovenier Dennis Lubbers

Hallo,

Mijn naam is Dennis Lubbers, ik heb een jong hoveniers bedrijf en woon/werk in de omgeving van Zwolle.

Ik ben mijn bedrijf in 2011 gestart en heb hiervoor mijn opleiding en certificaten behaald en een aantal jaren bij een groter hoveniersbedrijf de nodige ervaring opgedaan.
Graag houd ik me bezig met 3D-tuinontwerp/ tuinaanleg, maar natuurlijk ook het onderhouden van de tuin. Hoewel uw (voor)tuin natuurlijk creatief en origineel moet zijn, kunt u op deze site alvast ideeën opdoen voor uw tuin.
U krijgt een beeld van wat de mogelijkheden zijn en wat ik daarin voor u kan betekenen.

Mocht U geïnteresseerd zijn, neem dan geheel vrijblijvend contact met mijn op als u vragen heeft.
Ik zal dan zo spoedig mogelijk uw vraag beantwoorden!

Groet,

Dennis

3D Tuin Ontwerp

Ontwerp

Wij maken indien gewenst van te voren een 3D tuin ontwerp op film, zo ziet u precies hoe uw nieuwe tuin er uit komt te zien! Een 3D tuin ontwerp laten maken van uw nieuwe achter of voor tuin? Zo heeft u alvast een gevoel hoe uw nieuwe tuin er uit kan komen te zien! Zo hebben we gelijk een indicatie van hoeveel materiaal en beplanting er nodig is!!

Onderhoud Tuin

Onderhoud

Onderhoud is het totaal van activiteiten met als doel, het in "een aanvaardbare conditie" houden of terugbrengen van uw tuin. We zorgen in overleg met u wat u graag wilt laten verzorgen. Eenmalig of periodiek onderhoud op uw tuin? Dat kan! Van Maaien tot Snoeien en van Watergeven tot Bemesting!

Tuin aanleg door Dennis Lubber Hovenier

Aanleg

We kunnen natuurlijk een gedeelte maar ook uw complete tuin (opnieuw)aanleggen. Van grote complete renovatie tot een nieuwe grasmat of een bijvoorbeeld een nieuw schutting! Ik kan samen met u zorgen dat u weer helemaal van uw tuin kunt genieten. Een nieuw pad of een terras, nieuwe grasmat zonder kale plekken? Of een andere boom of plant? Heg? Wat u maar wilt!