Warning: A non-numeric value encountered in /home/deb42839/domains/hoveniersbedrijfdlubbers.nl/public_html/templates/as002066/params.php on line 155

Het bedrijf!

Hoveniersbedrijf Lubbers is een professionele zelfstandige, die graag uw werkzaamheden voordelig uitvoert.Het bedrijf is inmiddels uitgegroeid tot een zeer solide en vertrouwde onderneming met een uitstekende reputatie.

Hij verzorg talloze diensten voor particulieren, bedrijven en instellingen. Dennis werkt zelfstandig en is opgeleid als Hovenier en heeft daarnaast ook de juiste certificaten en beschikt ook over ruime en brede ervaring!

Uw werkzaamheden worden dus professioneel uitgevoerd!! Bent u geïnspireerd door deze website? U kunt Hovenier Lubbers bellen, mailen of het contactformulier op de contact pagina invullen, voor een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek!

Transport

Wij regelen de aan/af-voer van al uw tuin materiaal.
De oude bestrating, schutting of beplanting eruit en voeren we ook nog eens af. Ook de nieuwe bestrating, zand/grond, planten, bomen en gras nemen we mee, direct vanaf de fabriek of kweker!

 

Mooie materialen

Wij leveren en gebruiken uitsluiten mooie producten van hoge kwaliteit!

Wij gebruiken mooie planten direct van de kweker, zand direct vanuit de afgraving en  de schuttingen direct vanaf de fabriek. Zo zijn er in veel gevallen geen tussenhandelaren en kunnen we goedkoop de beste en mooiste producten leveren.

 

 

Totaal Pakket!

We leveren een 'totaal pakket' met alles in eigen beheer zonder tussen persoon en heb je altijd direct contact met Dennis Lubbers zelf! Zo doet hij het 3D Ontwerp, Planning, Overleg, Bestellen, Leveren, Aanleggen en onderhoud allemaal zelf!

Dennis komt graag zijn handen vies maken in uw tuin! Interesse? Neem dan snel contact op!